Valóra váltottam egy RÉMÁLMOMAT

2018.márc.13.
138 289 Megtekintés

Egyik éjjel borzalmasat álmodtam. Aztán gondoltam egyet: miért ne történhetne meg szóról szóra?
Kövess a Facebookon: facebook.com/KAPvagyok
Gyere el egy fellépésre: dumaszinhaz.hu/fellepo/Kovacs-Andras-Peter

Megjegyzés
 • Nyugodjon meg! Mindig jó! Sajnálom, hogy élőben még nem láttam.

  Magdolna IzsayMagdolna Izsay22 napja
 • Annyira hihetetlen jó volt a videó kezdése, hogy az hihetetlen.

  Zellersalátaa.Zellersalátaa.2 hónapja
 • Szerintem az, "hogy puhára estél, feldobtak és elKAPtak", nemes egyszerűséggel azt jelenti, hogy szeretik amit csinálsz és Téged is szeretnek ;) Ennyi :)

  Gabriella ZsirkaGabriella Zsirka4 hónapja
 • KAP, ha kritikára vágysz ne azokat kérdezd, akik szeretnek Téged és elmennek a műsoraidra. Azért mennek/megyünk, mert szeretünk illetve szeretjük azt, amit csinálsz! :) Túl léptél azon, amit mondtál a videódban. Már nem csak vicceseket mondasz, hanem el is gondolkodtatsz mindamellett, hogy leröhögöm a sminkemet. Az Ősök és utódok műsorod után elgondolkodtam, hogy odafigyelünk-e eléggé egymásra a családban? Szánunk-e egymásra elég időt? A szüleimmel már sajnos nem tehetem meg, de a tesóimra gyakrabban ráírok innen a messzi Észak-Írországból, legalábbis igyekszem gyakrabban keresni őket azóta. Egyébként szerintem a Te műsoraidnak, mégha csak egy pár perces vlog is, egyáltalán nem baj, hogy "okoskodás" lesz a vége. Pont ezért gondolkodunk el az elhangzottakon. És ez pl. Bödőcs műsora után elég fura lenne; a "hozzad a nyuszimotrot" után nem tudom milyen tanulságot lehetne kikerekíteni. 🤔 Csóközön, Betty

  Beatrix MiszlaiBeatrix Miszlai7 hónapja
 • Nekem az a hívatásom amivel ön is szemezett. S már idéztem is önt a beszédemben.

  Márta Bencéné SzabóMárta Bencéné Szabó7 hónapja
 • Igen! Fontosak a csendek. Fontosak azok a komoly gondolatok, amikor a közönség nem a tértét csapkodja. Sokszor mondasz olyat amit talán valamikor korábban nekem is el kellett volna mondanom valakinek. De megfog az, hogy máshonnan nézed a világot. Onnan ahonnan nekem eszembe sem jutna. És ez a humor része a dolognak, ami minőségi, nem ocsmány és nem kocsmaszagú. Szeretem a vidám meséidet.Rengeteget röhögök a poénokon. Némelyiket napközben is felidézem.Aztán egy mosoly és megy tovább a nap.

  Géza KovalcsikGéza Kovalcsik7 hónapja
 • Kedves Kovács András Péter! Kedves KAP! Az az "elmúlt 13 év", amit volt szíves kritikával illetni ("elvesztegetett"), semmiképpen nem kritizálandó. Stabil, gyönyörű hidat épített ki az emberek szívéhez, lelkéhez, amelyre nagyon büszke is lehet. Örök alkotásai vannak, minden egyes önálló est magas színvonalú, minden tekintetben. Emellett nagyon bizalmas, közvetlen. Ugyan úgy eszembe jut mindegyiket nézve az a gondolat és érzés, amikor pl. József Attilát olvasok, Latinovits Zoltán felvételeiből nézek meg valamit (általában vers), Csontváry festményt nézek, vagy egy Zeffirelli filmet nézek meg. Mindegyiknél az a gondolat vándorolgat a fejemben, hogy mennyire megmutatják legbensőbb titkaikat, pőrére vetkőznek, a legtisztább, legőszintébb, legmélyebb érzéseiket mutatják meg (bárkinek!), leplezetlenül. Továbbá, mennyi műveltség, megismerés és milyen rengeteg munka, küzdelem van egy-egy alkotás mögött. Az Ön munkáit már csak ilyen szemmel tudom nézni, mert másmilyennel nem is lehet. Hozzám egy ilyen "híd" épült Ön felől. Ezen már nem tudunk változtatni :) ! Üdvözlettel: Rádai Edit (tudom, hogy látszik, de így illik :) )

  Edit RádaiEdit Rádai8 hónapja
 • Most nézem ez 2018 évből van. Remélem azóta csak magabiztosabb lett. Én úgy látom .. Ha teltház van, ha hívják fellépni és a közönség reakciója jó, akkor csak tovább kell csinálni.. A kérdés az, hogy Önmagát adja-e vagy ez az egész megjátszás ? Az a jó ha Önmagát tudja elfogadtatni. Jó egészséget és további sok sikert kívánok !

  László KoleszaLászló Kolesza8 hónapja
 • If the video title is in English, the video itself should probably be too.

  Adi AdićAdi Adić9 hónapja
 • What is he saying?

  Brian TroyBrian Troy9 hónapja
 • Egyelek meg! Nem is gondolnad milyen hatassal vagy az emberekre. A kislanyom szuletese utan majdnem szules utana depresszioba estem. Kosoznhetoen a videoidnak, nem tortent meg. Szoval koszonom szepen :)

  Orsi FarkasOrsi Farkas9 hónapja
 • 5:30 hallom Ábel Anita megszólal a háttérben ("nagyon jó") (hihetetlenül hasonlított a hangja Ábel Anitáéra ) 😂😂😂

  Tibor GerölyTibor Geröly9 hónapja
 • KAP! Szerintem az a lényeg, hogy megnevettesd a közönséget, és ezt te nagyon jól csinálod! 😉 Felesleges azon aggódnod, hogy más mit gondol rólad.

  Minden, ami jó zeneMinden, ami jó zene9 hónapja
 • Azért ne hagyd abba te vagy a legjobb😃

  Cs. R.09085Cs. R.090859 hónapja
 • Nékem te vagy kedvenc humoristám! Sztem olyan jo dumáid és poénjaid vannak, amilyeneket messze földön nem hallani

  Aron KoglerAron Kogler9 hónapja
 • 💪💪💪👍👍👍👍

  DR. M.CDR. M.C9 hónapja
 • Minden elismerésem, ez egy hatalmas győzelem volt! Talán életed legnagyobb győzelme, mert legyőzni a félelmet mindennél nagyobb diadal.

  TheMachinedestroyerTheMachinedestroyer9 hónapja
 • MA Stréber, ragacsos, bólogató kutyus, udvari bohóc aki nem él az előjogával

  Katerina KatzKaterina Katz9 hónapja
 • Tabletre kell "leírni" és akkor nem lesz 10 oldal se...vagy ebookra...szívesen :-)))

  Attila BagotaAttila Bagota9 hónapja
 • Ez jó! (Én sose találkoztam a színházzal rendesen néhány évvel ezelőttig, amikor - kicsit teljesen véletlenül - belecsöppentem egy darab alkotói folyamatába, és ebből végül az lett, hogy minden előadás után van egy beszélgetés, aminek én lettem a "főszereplője". Lévén villamosmérnök vagyok, a született fajta, akinek az első szava nem mama, vagy apa volt, hanem lámpa, és általában az emberek, az emberek dolgai soha nem érdekeltek különösebben (most se), szóval az egész humán világ gyakorlatilag kívül esett rajtam, ez egy teljesen új és ismeretlen tér volt. Maga a próbafolyamat is izgalmas volt, és a beszélgetések is. Mindegyik hoz valami újat, négy éve játsszák a darabot és játsszuk a "második felvonást", ahogy Valcz Peti, a rendező elnevezte a beszélgetést, és még mindig van benne spiritusz. Ha egyszer vége a járványnak, és lesz színház megint, gyertek Mary és Max-et nézni a Bethlen Téri Színházba.)

  Gabor CsonkaGabor Csonka9 hónapja
 • Ez igaz

  Áron FejesÁron Fejes9 hónapja
 • Ne aggódj! Az emberek szeretik amit csinálsz! Szóval biztos szeretni fogják!!

  Marcell BeziMarcell Bezi9 hónapja
 • Minden tiszteletem!

  Mária BiczóMária Biczó9 hónapja
 • Tudod miért estél puhára? Miért kaptak el? Mert tizen-valahány éve jól csinálod.

  Borbély SzabolcsBorbély Szabolcs9 hónapja
  • Tudom, hogy régebbi videó és a válaszra azóta biztosan magad is rájöttél már, de nem véletlen, hogy ha magyar stand-up kerül szóba legalább harmadikként, de inkább előbb te is szóba kerülsz, és mindenki ismer. Nem mindenki kedvel, mert olyan sosem lehet, de mindenki ismer és elfogad. Ezért simán bevállalhattad ezt a vakrepülést. Bár ott lehettem volna... Nem szóltam volna valószínűleg egyetlen szót sem, de szerettem volna mindezt látni.

   Borbély SzabolcsBorbély Szabolcs9 hónapja
 • Üdvözlet innen a távolból.Örülünk hogy vagy nekünk. További sok sikert kivánunk neked.

  István GálIstván Gál9 hónapja
 • ez egy reverse cowgirl videója a fiatal félőrülteknek, ott a közönség megy színpadra huworld.info/flow/vide/p4yEk6LbhdibaZA kész rémálom, kiszavaznak huworld.info/flow/vide/uoWy02mwnNOzrqY

  balázs kissbalázs kiss9 hónapja
 • Azt hittem, hogy ez igaz nem alom. Ha mar alomtol parazol .... Eletben kellene efele haladni. En nekem rengeteg volt.MAJD HALLGATTAM ES Jol TETTED!!!!! GRATULALOK EMBERTARSAM!

  Jeno JavoryJeno Javory9 hónapja
 • Gyenge. Egyre gyengébb.

  János GrauszaJános Grausza9 hónapja
 • Fel kellett volna kapcsoltatnod a villanyt!

  B TB T9 hónapja
 • Szia! Sajna nem lehet, "dupla" like-ot kapcsolni. Valami oknál fogva, ma feldobta nekem a YB ezt a videót. Ma is ugyan azt gondolom, mint mikor 2018-ban láttam. . 3 legkedvesebb "SC humorista" van az életemben, Te KAP, te vagy az első!, másodikként Hadházi László, majd Aranyosi Péter zárja a sort. Bele adtok apait, és anyait! Köszönöm neked, és nektek, ha feldobjátok a szomorú napjaimat is... (Legyen az bármilyen rossz). Elalváskor hallgatlak vissza titeket, a hangotokra alszom el, nagyon jó értelemben (mosolyogva). Köszönöm! Nagyon, de nagyon!

  H. GáborH. Gábor9 hónapja
 • Ez egy nagyon barátságos rémálom. :)

  Noémi BujákiNoémi Bujáki9 hónapja
 • Te ugye nem a síró bohóc vagy? Te egy nagyon remek Ember vagy . Nem kell , h aggódj. Max aki nem szeret nem megy el. Az egész családom nagyon szeret. Csinálja valaki utánnad. Le a kallappal elötted , elöttetek. 🙏

  Baumgartner ZsoltBaumgartner Zsolt9 hónapja
 • Hajrá KAP! Bödőcs már azért elég szépen megy ezen az úton. az úton, ami a kétrétűségről szól! kétrétű azért, mert nevetünk azon Ahogy mondja, és Elgondolkozunk azon, amit mond...

  Roland BörcsökRoland Börcsök9 hónapja
 • Kedves KAP, szeretunk! Erzekeny, intelligens humorod van, ezert vagy a kedvenceim kozott, valamint mert nem mesz egy bizonyos szint ala, a fingos, rofogos poenok szintjere gondolok. Az, hogy olykor vivodsz, gyotrodsz es ezt felvallalod, olyan ertek, ami mindenkepp nagyon pozitiv pelda elottem. Ne felj, te mindig puhara fogsz esni, mert a legtobben legbelul ugyanilyenek vagyunk es megertunk teged. Aki meg nem, az K@pja be! Mar bocsanat de nem birom a rosszindulatu, tufa emberek hozzaszolasait, mint itt is olvashato egy-ketto... Szoval a lenyeg, hogy csak igy tovabb, ja es dehogyis felejtosek a stand upos utos mondatok, rengeteg van, amiket idezni szoktunk, ezek megmaradnak akar egy jo graffitti! Szoval hajra, nagyon varjuk osszes megnyilvanulasodat, mert nem csak nevetni, de elgondolkodni is szeretunk veled dolgokon, puszi!

  Szilvia EgriSzilvia Egri9 hónapja
 • Kedves Péter, én nagyon csodálom a stand up-osok munkásságát. Azt meg, még jobban értékelem, hogy megosztottad velünk a kételyeidet. Mindannyian tudjuk, hogy egy rémálom mély nyomot tud hagyni az elszenvedőjében. De ez, pont azért lesz rosszabb, mert megijedünk tőle. Nem mindenki tudja ezt a szörnyű félelmet LEGYŐZNI. Sőt, épp ellenkezőleg, még meg se próbálják. Te egy magasabb szintre léptél azáltal, hogy cselekedtél ellene. "Aki mer, az nyer" szokták mondani. Nos ez igaz. Ha a csatát nem is nyered meg, de mindenesetre nyersz egy tapasztalatot. Gratulálok, csak így tovább, ne add fel. Gondolom észrevetted, hogy egy kapcsolat alakul ki a nézőid és közted, miközben megtörténik a színpadon egy csoda. Úgy érzem hogy most erősödött az a hullámhossz, amit a fellépéseden küldesz felénk, amibe belekapaszkodhatunk. Ez a végletekben csak akkor lehet teljes, ha a képzeletbeli fonal mindkét végén levedlett, gyermeki gátlástalanság van. Ehhez nekünk is hozzá kell adnunk magunkat, hogy egy még teljesebb varázslat jöjjön létre. Köszönöm az értéket, amit közvetítesz.

  Hanna SzivaHanna Sziva9 hónapja
 • Szakmai támpontokat bíztosan nem tudok adni. Én nem hittem, hogy bejön nekem ez a müfaj. De ezek a sorozatok megdolgoztatják az arc- és a hasizmomat. Pedig azt hittem, hogy humorérzékem sincs. Komolyan veszem a dolgokat és érzékeny vagyok. Szóval hálás vagyok! Köszönöm! Köszönöm szépen!

  Évike SimonÉvike Simon9 hónapja
 • De jó ez is! Kár, hogy abbahagytad a vlogolást. (Persze teljesen értem, az érveket, amiket elmondtál!) De ezek olyan értékes gondolatok! Sok van még benned szerintem, nagyon jó, hogy beszélsz komoly dolgokról!

  de Pradode Prado10 hónapja
 • Minden tiszteletem a Tiéd!💙

  Angie SchmiedAngie Schmied10 hónapja
 • Hadd mondjak egy kritikát: Miért nem vagy az a tipikus standupos? Mert te ezt az egészet teljes szívből, őszintén, szeretettel és jó indulattal csinálod. Nem egy feszengős fingós sztori kedvéért, hanem azért, hogy elgondolkoztasd, tanítsd a közönséget nevetni a jó és a rossz dolgokon, és megállni elgondolkozni, hogy milyen értékes dolgokat nem veszünk észre a mindennapokban, pl. család, hit, tisztelet a nők itánt, politikai görbetükör, józan világlátás, stb. Én egy őszinte, esendő, nagyon szerethető EMBERT látok kiváló humorral és előadókészséggel, egy bazi nagy adag alázattal a színpadon, aki mosolyogva kezetráz a publikummal és őszintén érdekli a véleménye. Számomra ez az igazi művészet. Köszönöm a sok nagyszerű munkát, amit adsz, és sok nevetést, amit KAPok🙏😄 Csak így tovább!

  Erzsébet TukacsErzsébet Tukacs10 hónapja
 • Pont jó vagy. Tudod, miért? Mert ember vagy.

  Boglárka SzigetiBoglárka Szigeti10 hónapja
 • Nincsenek szavaim, az, hogy mennyire értékellek, nem lehet semmivel sem kifejezni. Úgy érzem, hogy a ‘kedvenc humoristám’ jelző nem fejezi ezt ki eléggé. Hatalmas szerencsém volt, és két előadásodat már láttam. Hihetetlen hálás vagyok, hogy része lehettem annak a hatalmas tömegnek, azoknak az embereknek, akik ugyan úgy, mint én, rád voltunk kíváncsiak. Egy életreszóló élmény volt szilveszterkor (2019) és szeptember környékén a kongresszusi központban. Ha visszagondolok újra elfog az izgalom, a boldogság, egy kicsit a rajongás is. Nagyon nagyon nagyon köszönöm, hogy ilyen jól érezhetem magam (és ezt nem csak a vicceiddel éred el). Ha szerencsém lesz, akkor még jóval több előadásodon is részt vehetek, de a legnagyobb álmom az, hogy akárcsak egy szót is tudjak veled váltani, megpróbáljam összeszedni magam, és kifejteni, hogy mennyit segítesz nekem, az önbizalmamon, a szorongásomon. További szép napot kívánok, köszönöm, hogy eddig olvastad!😊

  아미래가아미래가10 hónapja
 • En nagyon orulnek ha egyszer itt az USA-ban talalkozhatnek veled nagyon szeretlek es imadom amit csinalsz ujra es ujra megnezem a videoidat amikor rossz napom van es feltolt nagyon jo vagy abban amit csinalsz

  Zya XoZya Xo11 hónapja
 • Nem gondoljuk, hogy csípőből jönnek a poénok. Alap, hogy a fellépések mögött komoly munka, komoly írói munka van. Persze, előadás közben egy adag impró is kerül bele, de az kell is. Én pld. nagyon bírom a visszatérő poénjaidat - is. Akartam én is stand up-olni, de bennem nincs meg az, hogy lazán kiálljak a közönség elé, az írással talán nem lenne baj. Elvesztegettél 13 évet…? Ezt nem gondolhatod komolyan. Ez egy érési folyamat volt Nálad, mint minden hasonló "szöveges" művészeti ágban, és nem csak volt, van, és lesz is. 13 év múlva megint máshogyan fogod látni az egészet. Sok sikert kívánok!

  pppbelapppbelaÉvvel
 • Jó az úúúút...

  Gábor ToldiGábor ToldiÉvvel
 • Jó ez! Ez az érzés adja a szószt a fejlődéshez. :)

  Laszlo GaramszegiLaszlo GaramszegiÉvvel
 • Nálunk nincs ilyen, hogy kimegyünk és elfelejtjuk. Mi az osztálytársainkkal hetekig mondjuk egymásnak a poénokat utalunk rá stb. Sőt van amit évek óta mondogatunk.

  Botond HevesBotond HevesÉvvel
 • Nekem is kell egy olyan dildó sószóró XD 5:17

  MilanDevMilanDevÉvvel
 • Látod hogy JÓ amit csinálsz!! Csak így tovább!! ne félj!! igen csak az egó műkszik!! 💖💖💖💖

  ANDREA LAUTERANDREA LAUTERÉvvel
 • Nekem te vagy a kedvencem :) előben is láttalak több alkalommal. Kapcsolódik hozzád például baratnőmmel, aki azóta külföldön él és ritkán látom közös élmény. Balatonsoundos régi fellépéseden nem fértünk be a sátradba, a tűző napon állva hallgattunk, de nem is annyira zavart, mert fuldokoltam a nevetéstől ahogy szúnyoghangot imitáltál. De tegnap este is téged néztelek parkban kint üldögélve és lehet páran nem értették tök kussból egyedül ülve miértnevetek fel időnként. Pedig nem vagyok egy kifejezetten mosolygós típus, de neked simán összejön. Abszolút van értelme a munkádnak. Az én életem emlékeinek is része vagy, ahogy gondolom sokakénak. Köszönet érte!

  Naq pendaNaq pendaÉvvel
 • 5:20 -nál kajak, mint Hunter S. Thomson egy az egyben. ✌

  Alex NagyAlex NagyÉvvel
  • Az öcsém az.

   NarionNarionÉvvel
 • Én nem sok mindenen tudok nevetni, de a te előadásaidon, és videóidon mindig! Szerintem akinek nem tetszik amit csinálsz az ne vegyen jegyet rád, vagy ne nézzen! Személy szerint nekem te vagy a kedvencem és az is maradsz! Nem számít hányszor halgatom meg én mindig tudok rajta nevetni. Akárhányszor rossz a kedvem, te vidítasz fel. Bízom benne hogy előbb vagy utóbb legyőzöd a félelmeidet és úgy lépsz majd szinpandra. Nekem azt tetszett a legjobban amikor a családodról és a szüleidről volt előadás. Szerintem picit mindenki bele tudja képzelni magát a helyzetedbe, és pont ezért olyan vicces! Nem tetszhet mindenkinek az ahogy előadsz, de ösztönözzön az hogy akik szeretnek azok támogatnak ebben, és nem lehúznak! És teljes szívvel kívánom hogy félelmek nélkűl, teljes szívvel tudj szinpadra lépni! Sok sikert kívánok a továbbiakban! Nagyon jó előadó vagy! És amikor izgulsz jusson eszedbe az hogy vannak akik megértik ha esetleg szerinted rosszabb egy előadásod! De nem csalódnak benned, lehetnek neked is rosszabb napjaid! Te is emberből vagy és én támogatlak! :D

  Alex SzabóAlex SzabóÉvvel
 • András én nemrég kezdtem a vlogjaidat nézni, pedig egy ideje követem az előadásaidat. Először csak youtubeon találtam meg anno a kaptár felvételeket ugy 2 éve és maradandó élmény volt, még youtubeon keresztül is. A lenyeg, hogy amikor látom ezeket a vlogokat, akkor döbbenek rá, hogy ez is hasonlóan lélekpróbáló műfaj, mint a hagyományos színpadi színészet (színész szeretnék lenni, jövőre próbálom újra a színműt, idén sajna nem sikerült). Én csak azt tudom, mondani, hogy zseniális amit csinálsz, én belekötni nem tudok és ha ez számít, szerintem aki eljön az előadásodra, vagy megnézi youtubeon az egyiket annak feldobod a napját és csak megszeretni tud. Kívánom, hogy érezd magad mindíg otthon magad a színpadon szerető körökben, mert imádjuk amiit csinálsz. "Nekem te vagy a kedvenc humoristám ;)". -Üdvözlettel: Szász Dániel Egy nagy rajongód

  Dániel SzászDániel SzászÉvvel
 • Menni fog Bandi! 😂😶

  JazzManJazzManÉvvel
 • Ez nagyon emberi volt, kösz.

  ImuraiImuraiÉvvel
 • Én bevallom, néha többet várok a "kiszólásokból" a nézővel való beszélgetésből, rögtönzésből. :) Tudom, ez kétélű dolog, mert a néző zavarban lehet tőle, hisz' lehet nem szeretné, csak csöndben ülni és nevetni, de közben számomra az olyan ad-hock kiszólások teszik mindig frissé, és újjá. Mert legfőképp ezektől nem lesz ugyanolyan két fellépés (még ha a cím ugyanaz). Mondom ezt úgy, hogy te vagy a kedvenc fellépőm, és mind a két közös kép még mindig van, ami a BGF-en (akkor még BGF) történt fellépésed után készült (5-6éve is lehet már annak) Minden korosztályt meg tudsz szólítani... Köszönöm

  Zoltán OsvaiZoltán OsvaiÉvvel
 • Lényegében- jó voltál! :)

  Sandor OrsosSandor OrsosÉvvel
 • Én láttam pár előadásod, nekem a legjobban ami megmaradt az az a rész, amikor a kávés képet elmesélted. Ül a csaj a napsütésben és gőzölgő nagy kávét iszik, te meg hajnalba arra kelsz, hogy APÚÚÚÚ! Bekakiltam! És jobb esetben ezt a wc felől hallod! Ezt azért maradt meg bennem, mert mindenki azzal jön, hogy miért nincs gyerekünk? Mikor lesz? Jön a basztatás szülőktől is. Mindenki csodának tartja a gyereket. De a valóságba nem ezt látni. Senki nem mondja az árny oldalait. Lehet viccesen hangzott ahogy előadtad, de ugyan úgy elgondolkodtató is, hogy ha gyereked van akkor mikkel is jár ez. (Nem alszod ki magad, nem lesz szabadidőd. Ez ez csak a felszín)

  Döbröntei FerencDöbröntei FerencÉvvel
 • megvan benned a fejlődés. Van mondanivalód egybefűzöd a történeteket. Nem az a lényeg, hogy most 40 percig hasukat fogva röhögjenek hanem valamit átadj, legyen lényege a mondanivalódnak, képviseljen valamit. Pld azt hallgatni, hogy kimentünk inni és a Pista megakarta mutatni, hogy hátraszaltóval elkapja a frizbit, Hajdu Péterrel bla bla bla bla bla ... jót nevettünk a semmin köszönjük, taps. Valamit adni az embereknek nem csak térfogatot, lufit, esetleg elgondolkodnak, hogy tenyleg így is lehet ez mond valamit ez a Pali ill Péter vagy András, nem csak a szaját szellőzteti, kicsit megeröltesse a közönség az agytekervényeit a hallottakon és másképp tekintsen a világra. Sok sikert a továbbiakban, ne add fel ezt a vonalat.

  firka firkusfirka firkusÉvvel
 • Nagyon szeretem a videói, előadásaid. Németországban élek és ha valamikor rossz kedvem van mindig a Te videóid nézem. Remélem eljutok egy előadásodra és tudunk személyesen is beszélni ahol minimális "kritikát" is tudnék mondani :)

  Zoltán BartaZoltán BartaÉvvel
 • Nem pazaroltál el 13 évet, mert az alatt gyűjtöttél össze még több bölcsességet. Az nem jön csak úgy magától, ennyi évvel ezelőtt még más szinten voltál, mostanra ennyivel több. Ehhez ezeknek az éveknek el kell telni. Tisztán emlékszem milyen volt amikor kezdtél, és milyen most. Nem volt az sem rosszabb vagy jobb, mint most, hisz ez szubjektív. Más. Olyan mint egyes italfajták, aminek érnie kell.

  ECCH StoreECCH StoreÉvvel
 • Nagyon igaz és mély gondolatok. Valóban a csend sokszor többet jelent, mint egy vihogás... Hofinál is voltak csendek. Akkor döbbenünk a saját "fogyatékosságainkra", s Te szembesítesz az emberi értékeinkkel, nehézségeinkkel. Kedves András Péter, hidd el, nagyon szeretünk. Családilag. A fiam 1970-ben született, a lányom 1988-ban, jómagam 1950-ben. S, az, hogy MINDHÁRMAN szeretünk, nem véletlen. Aki igaz és jó ember, az a munkáját, hivatását mindig komolyan veszi. Méghozzá annyira, hogy bizonytalan. S, ez az a bizonytalanság az, ami éppen az átlag FÖLÉ emeli. S, tudod-e ki mondta ezt el nekem? Maga Dr. Popper Péter! S, erre nagyon büszke vagyok. A munkámmal mindig a legtöbbet, a legjobban akartam tenni. Lehetőségeim szerint a mérce fölöttit és soha nem az átlagosat. Alattiról nem is írok, az képtelenség lett volna részemről. Miért? Nagyszüleim úgy neveltek, hogy a közepes jegyet nem rám szabták. Nekem mindenképpen ez felett kell teljesítenem, de úgy, hogy ne legyen izzadság szagú. Mert ha olyan, az már nem jön szívből és könnyedén. Igen, elkapunk. Hidd el. Isten áldjon meg. Súlyos EMBER Vagy, s légy erre büszke. Nem olcsó poénokat puffogtatsz, nem a mindenáron röhögést célzod meg. Tudom, írástudó emberből vagyok, ismerem a démonokat. Azokat melyek a jobb, s még jobb munkára győzködnek. Hidd el, sikerül. Neked sikerül. Legyen egészséged, mert szemed van, s a füleidet is nem dekorációnak teremtette a Jó Isten! S, az életből vett - képekből - építkezel, s ebből "Kovácsolsz" nekünk tükröt. Olyat, ami időnként görbe, de azon szívből nevetünk, de el is gondolkozunk. Hosszúra sikerült ez az "önvallomás", de hidd el, szívből küldöm - feléd. 69 évesen, már megtehetem azt a kijelentést, hogy szívből. Senki nem érti félre, mire is gondoltam. A valódi szívre.

  G. Bojana AndrassyG. Bojana AndrassyÉvvel
 • Kedves KAP! Nem szoktam kommentet írni de úgy érzem most kivételt kell tennem! Az egyik álmom és vágyam hogy eljussak az egyik fellépésedre mivel egy isztonyatosan fantasztikusan jó humorista vagy! De ennek az álmomnak még várnia kell mivel szerbiai lakos vagyok és 17 éves vagyok eléggé nehézkes a kivitelezése.Amikor kiálltál és megkérdezted hogy milyen volt én beordítottam volna hogy kicseszett jó voltál! Van olyan hogy borzató napon vagyok túl és megnézem az egyik önálló ested vagy az egyik Showder Club adást amiben te is szerepeltél utána annyival jobb kedvem lesz!Büszke vagyok arra hogy legyőzted a rémálmod! Utoljára pedíg csak annyit szeretnék írni hogy iszonyatosan köszönöm!

  Elizabeta LulicElizabeta LulicÉvvel
 • Túl sokat agyalsz ezen Peti. Vedd be este a nyugi bogyit és nincs semmi gond. Mindenki szeret téged.

  László KunLászló KunÉvvel
 • Jól játszod a réműlt kisfiút de Te ennél sokkal magabíztosabb vagy. Engem nem vezettél meg vele ;)

  Zoltán MókusZoltán MókusÉvvel
 • Nagyon komoly dolog amit csinálsz és én ezt tisztelem! 😍😙😗😋😺

  Lajos FodorLajos FodorÉvvel
 • Ezért vagy Te a legjobb!

  Zsolt CsíkZsolt Csík2 évvel
 • Jó, hogy ilyen vagy, (Neked nem) ha nem izgulnál, nem érdekelne ennyire és nem is lennél ilyen jó. Lelkiismeret, maximalizmus, szerénység, emberi! Bátran legyél laza és Önmagad, már elhiheted, hogy jó vagy! Csak így tovább! Köszönjük!

  Ric HardRic Hard2 évvel
 • Példakép!

  gágó villőgágó villő2 évvel
 • Nagyon tanulságos videó lett, csak így tovább!

  Jericho Kővári TamásJericho Kővári Tamás2 évvel
 • Nem tudok betelni a humoroddal. Van video, amit már 4-5 alkalommal végignéztem, a tartalmas humor mindennél többet ér. Egy harmincassal vagyok több, mint Te, és rövidesen megközelítem a frizurád. Budapesti vagyok, 2 éve Miskolcra költöztem, de a vlogoddal jólesik beszélgetni, ebben az idegen városban.....

  Józsefné PappJózsefné Papp2 évvel
 • Azért szeretjük a mûsoraidat, mert nem trágár. Persze, néha azért kicsúszik egy-egy "keményebb" szó, de érezni, hogy a nyomaték miatt került oda, nem pedig a "humor forrásának" szántad. Vannak pályatársaid, akik pont az ellenkezôjét teszik: a trágárságból csinálnak viccet - annak is megvan a maga közönsége. Amíg te nem követed a példájukat, veled maradunk a kis családommal. Viszlát - remélhetôleg hamarosan személyesen is ;)

  RCHRCHRCHRCH2 évvel
 • 18 vagyok, régebben a Stand Up Comedy nem igazán érdekelt, nem tartottam viccesnek, nem érettem a poénokat, majd közeledve egy kicsivel érettebb fejhez(16-17) megnéztem egy Showder Klub adást, elsőnek Kiss Ádámot találtam meg, majd Hadházi Laszlót, Aranyosi Pétert, majd nem is olyan rég Téged. A feltöltött videókból szinte az összes poénodat ismerem, de mégis jókat röhögök, még ha századjára is hallom. Egy nagyon jó humorista vagy és örülök, hogy csatornát indítottál! Sajnos előadásra még nem tudtam eljutni, de az ottani hangulat biztosan ezerszer jobb lehet, mint videóban látni, de emellett akarom a hangosan tapsoló és kacagó emberek táborát növelni. Sok sikert és kevés izgulást a továbbiakban! ;)

  ThomasThomas2 évvel
 • Azt mondta egy híres ember hogy csak az menjen színpadra aki izgul még a 1000. fellépésnél. ha nem izgul valaki a fellépés előtt az ne is csinálja. Csak így tovább!!!

  László KállaiLászló Kállai2 évvel
 • Ez nem az én műfajok, de most, ezt a kis videót megnézve éreztem , hogy megnéznék egy ilyen estét. Legalábbis a Tiéd.

  Nyiri AttilaNyiri Attila2 évvel
 • A szomorú bohócok lehúzzák az ember közérzetét, és nem ezért megy el az ember showderclubozni. Ha depizésre vagy mély gondolatokra vágyik, akkor megnéz egy drámát vagy csak visszatér a hétköznapokhoz - ahonnan amúgy szabadulni szeretne egy ilyen előadás alkalmával. Ha a korral úgy érzed, hogy szentimentálisabb lettél, nem megy már a showbiznisz, akkor hagyd a francba és youtube-ozzál, itt kiélheted kreatív hajlamaidat és nem kötelező jópofiskodni se mindig. Őszintén szólva nem nagyon követem a munkásságod mostanában, de amit anno nagyon túltoltál azok a Star Wars-os poénok. Építő jelleggel.

  HunGerMoviesHunGerMovies2 évvel
 • Addig jó, amíg a stand up nevetett is nem osztja meg a rajongókat. Megosztó témákat nem érdemes bevállalni, mert így a rajongóidat veszted el. Feltétel nélkül szeretnek, tisztelnek, nevetnek rajtad és veled....ezt a kincset nem szabad suttba dobni.

  Márton RáczMárton Rácz2 évvel
 • Vègre puder nélkül valaki mert a gyengeségéről?...félelmekről,egyáltalán az érzéseiről beszélni,megosztani!,, Őn a kedvencem(Hofi Géza után), Lefekvéskor hallhatom a műsorait,mert így a hétköznapok garantáltan nevetéssel végződnek.volt szerncsèm személyesen is átélni,de a you tube Segítségével minden létezőt többször is ami fel van töltve😎köszönöm

  Vivien gyűrűsVivien gyűrűs2 évvel
 • Miért erőlteted András? Ennyire kell a pénz?

  I StephenI Stephen2 évvel
 • Nagyon csodállak!

  pötty pöttypötty pötty2 évvel
 • A csend. Tudod, az Evolúció-s előadáson van az a mondatod a vándor patkányok felszívódó magzataival. majd néhány másodperc csend. az egyik legmerészebb mondatod volt amit hallottam eddig. és nagyon tetszett. mert az előadás után is még a fejedben marad a félmondat, és a csend utána.

  László BalázsLászló Balázs2 évvel
 • A kezdetek ota te vagy a kedvencem es a csaladomé is. Hogy miert? Mert valós vagy! Ha nem lenne jó es valoban jó az amit csinálsz már rég kiderült volna. 813 ember egy esten?? Biztos nem véletlen vagy azert mert annyira vacak az amit csinalsz. Az emberek jelentős része nem mazohista higy azert adjon pénzt mert szenvedni akar...nem mi szeretünk kikapcsolni es erre aldozunk. Mert a nevetes gyógyit. Nem veletlenül vannak a bohóc doktorok! Te is gyógyitasz mert nevetni egeszséges hisz felpörgef ellazit kikapcsol szorakoztat es fogyaszt is 😁 szeretem hogy itt komolykodsz már amennyire az megy de ez nagyon jó!!! Sok sikert tovabbiakhoz

  Brigitta CeglédiBrigitta Ceglédi2 évvel
 • régen azért szerettelek mert egy igazi "hülye" voltál a szó legjobb értelmében! most meg azért mert olyan hatással vannak rám a komolyabb videoid amit eddig nem is gondoltam volna! köszönöm csak igy tovább!!!!

  GergőGergő2 évvel
 • az ötlet vagány. a kivitelezés is tetszik, meg hogy ebből vidi is készült. köszönjük! tetszik az egész összességében. két apró dolog jutott eszembe viszont: 1. picit sértő a közönség általánosítása, hülyének nézése 2:38-nál: "ti azt gondoljátok..." - nem. én speciel nem gondolom azt, és nagyon sokan nem gondolják még azt. illőbb lett volna pl. azt mondanod: "azt gondolhatná valaki..." 2. a másik dolog egy lelki dolog: tök jó (tényleg!) a démonok emlegetése, azonosítása, de ha nem működik a hasonlat, akkor ne erőltessük! ugyanis nem működik a hasonlat: egy démon a valóságban nem tud megszelídülni. pláne nem angyallá. a végére mondjuk sikerült szakszerűen fogalmaznod egyébként, úgyhogy ez is csak amolyan kéretlen kritika részemről, de nemes cél hajt. és ezt fontosnak tartom. szerintem így írná le a történteket a hasonlat: a démonok ki lettek oltva, s helyükre angyalok kerültek.

  Máté MakajiMáté Makaji2 évvel
 • Hívd meg magadhoz Puzsért. Ő fog kritikát adni egy stand up-ra, mert szerencsétlen ember még ebben a műfajba is a hibát keresei. Mi nézők (rajongók) azért nézünk stand up tartalmat, mer abban az időszakba, csak a ,,viccre” figyelünk, nem arra, hogy a burgonyát krumplinak mondod, vagy fordítva. Szerintem már annyi tapasztalatot szereztetek, hogy nem nagyon tudtok hibázni. Olyan személyiségetek van, h tudjátok mit kell mondani az embernek. Gondolom jó pár hét/hónap elmegy egy 40/80 perces szöveg megírásához, de ha odamennél az utcán egy emberhez, hogy ittvan 1milliárd és találj ki egy szöveget mond el egy nagy közönségnek, nem tudná megcsinálni, mert nem olyan személyiség. Na elköszönök! Köszönöm, hogy elolvastad! Kevés kellemetlenséget kívánok! 🙂

  Grünwald SchimonGrünwald Schimon2 évvel
 • Kedves KAP! Ha csak annyit változol amennyit az élet változtat rajtad, ha megőrzöd a humorodat, ha továbbra is tudsz nekünk/nekem görbetükröt mutatni és ebben rajtad keresztül egy picit magunkra/magamra tudunk/tudok ismerni, akkor bátran dőlj bele a semmibe mert mindig puhára fogsz esni. A közönség mindig elKAP (bocs) és mindig feldob és és ezt addig fogja csinálni amíg megmaradsz annak az embernek aki humorista, a ki filozófus aki kicsit mindannyiunk, aki képes arra, hogy az estjein egy kicsit elfeledtesse a valóvilágot, aki helyettünk is kimondja azt amit mi nem merünk vagy nem akarunk, hogy sírva nevessünk vagy éppen nevetve sírjunk együtt veled. A végére csak annyit, hogy tévedsz, nem lett okoskodás a videó vége.

  Kondor ZoltánKondor Zoltán2 évvel
 • 15 éves vagyok,egy tinilány,és egyszerűen imádlak.Mindig meg tudsz nevettetni,mindig a videóidat nézem ha rossz kedvem van.Egyszerűen fantasztikus amit csinálsz,és ahogy csinálod, és nagyon szeretem a vlog videóidat is.A korombeliek általánosságban az ilyen fiatal youtubereket nézik, de én nem.A te videóid sokkal érdekesebbek,és ''mondanak" valamit,mások meg össze vissza hülyülnek.Persze tudom,hogy ez nem volt épp valami jó hasonlat,hiszen teljesen más korosztály,de lényeg a lényeg, hogy nagyon király vagy❤️

  Rebeka ValamilyenRebeka Valamilyen2 évvel
  • Amúgy meg még vannak jó youtuberek magyarországon, pl pamkutya

   Nemadommeg AnevemNemadommeg Anevem9 hónapja
  • @Drake Black Ne sértegesd a fiatalokat

   Nemadommeg AnevemNemadommeg Anevem9 hónapja
  • Na igen, de az nem igaz hogy "fiatal youtuberek" mert az olyan majmokat "youtuber"-nek nem is lehetne hívni és van olyan idősebb ember is aki például egy 14-évesnél is hülyébb. Semmi értelme főleg a magyar HUworld-nak, még Amerikai stb stb se normális mind. De SZERENCSÉRE vannak még értelmes emberek, de nem csodálkoznék ha egyre jobban gyűlnének az olyan emberek mint én, akik gyűlölnek mindenkit mint a szart.

   Drake BlackDrake Black2 évvel
 • Ha már őszinteség: azt kell mondjam, hogy az utolsó előtti (Vihar a biliben) ested volt az, amiben először csalódtam. Amiről úgy jöttünk ki, hogy nem ezt vártuk. Előtte való héten melegítettünk az Ősök és utódokkal, abban valahogy pont jól adagolt volt a humor és az a bizonyos életigazság, amiről szeretsz beszélni, ebben viszont túlzottan az utóbbi felé billent az egész. Éppen ezért kíváncsi leszek az újra, vajon hogy sikerül!

  Paleee82Paleee822 évvel
  • Jogos, nagyon vékony a határ aközött, hogy az okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik, és saját hatásom alatt nagy a kísértés ezt a határt átlépni, de az est közelgő tévéfelvételére tekintettel már történtek finomhangolások.

   Kovács András PéterKovács András Péter2 évvel
 • Nem volt elvesztegetett 13 év! Ezalatt országok és sorsok dőltek romba, politikusok híztak zsírdisznó méretűre, a magyar stand-up viszont megpróbálta a lehetetlent: közösséget is épített ebben az országban és a 21. századi kalandozó magyarok között is. És elnézést a sablonos "magyar stand-up" kifejezésért, mert valójában mindegyikőtök, minden előadó egyedi.

  magyarbondimagyarbondi2 évvel
 • Nagyon örülök, hogy elkezdtél videózni ilyen formában is...Egy teljesen új arcodat tudod megmutatni nekünk...Nőttél a szememben...További sikeres életet :)

  Peter SzaboPeter Szabo2 évvel
 • Nagyon jó ez a mély őszinteséged, igazán remekül, színvonalasan és értelmesen adod elő a gondolataidat. Megtisztelő és felüdülést jelent számomra téged hallgatni. Szuper a vlogod, maradjon is ilyen :) Magyarósi Csaba vlogger mellett te vagy a másik kedvencem!

  Mradmin901Mradmin9012 évvel
 • Jaj Istenkém! Épp holnap lesz egy 50 perces önálló estem Szendrey Júlia életéről. Először egyedül a színpadon ennyi ideig. Jobbkor nem is jöhetett volna ez a videó...

  BarbarASMRBarbarASMR2 évvel
 • Nagyon örülök hogy vagy, hogy létezel, és hogy segítesz ebben a világban létezni nekünk! Köszönöm hogy még van ilyen intelligens ember a földön!

  Ferenc LengyelFerenc Lengyel2 évvel
  • Nagyon szépen mondod! 👍💕

   Anya AnitaAnya AnitaÉvvel
 • Ahogy megnéztem ezt a videód, nem csak nagyon jól szórakoztam közben, hanem egyben elgondolkodtatott. Azzal kapcsolatban, amit csinálni szeretek. Hogy merjem még tovább, még magasabb szintre vinni. Fantasztikus, hogy a vlogokon keresztül némileg mélyebbre láthatunk mi, a közönség, és hogy ezeken keresztül is kapunk valami pluszt. Mellékesen pedig had jegyezzem meg, nagyon jól elkészítettek a vlogok. Őszinték, és ez a fontos.

  Dávid PuskásDávid Puskás2 évvel
 • Köszönöm a jótanácsot. Lehet, hogy a démonjaim nem is léteznek😊

  Lili FeinLili Fein2 évvel
 • Nem okoskodás volt szerintem. Jó érzés hogy végre nem csak azért keresek egy stand up comedy-s fellépőt hogy önfeledten egy jó nagyot szakadjak rajta, hanem azért is hogy egy kicsit elgondolkozzam. Ez is egy fajta szórakoztatás. Köszönöm. Köszönjük.

  Greg HorvathGreg Horvath2 évvel
 • Làm làm... KAP, ha te vagy a Hold esténként a színpadon... és ott ragyogsz... akkor azt kell mondjam, hogy jó volt most sétàlni egyet a sötét oldalon.

  Péter ÁrvaiPéter Árvai2 évvel
 • Tudod KAP azért vagy a hivatásod élvonalában, mert amit mondasz az él. Addig jó, amíg kétségeid vannak azzal amit csinálsz. Ha elvész a kétség, elbizakodottá válsz, és nagyot esel. Csak egy valamire figyelj nagyon. Ne hagyd, hogy a kétségeid, önmarcangolássá váljanak. Szerintem jó úton jársz:)

  misterbaribalmisterbaribal2 évvel
 • Egy baj van az estjeiddel. Van végük. Na most viccen kívül szerintem te vagy a legjobb, legviccesebb, legkreatívabb magyar humorosta. Az, hogy vége az estnek és nem is gondolnak utánad rád, azt felejtsd el. Hidd el, hogy a te poénaid egy ember agyába első hallás után bele vésődik. Csak így tovább és remélem, hogy sokáig fogod folytatni a tevékenységedet a HUworld-on és a szórakoztatásban is. :)

  GulyásV10GulyásV102 évvel
 • ok, hogy valamiről beszélsz, viccesen, csak please ne didaktikusan, mer' akkor már nem vicces...

  blerocsblerocs2 évvel
 • Remélem őszinte az üzenet. Ha igen, akkor tiszteletem.

  Anna SeilerAnna Seiler2 évvel
HUworld